tiistai 13. tammikuuta 2015

Vetäähän se väsyneeksi!

Käytiin viikonloppuna vielä tiputtelemassa viimeisiä hapineita mummolan aidosta joulukuusesta. Pistäähän nyt moinen reissu väsymään!


Perjantaina matkusteltiin vaihteeksi vain emännän kyyditsemänä. Ilta vietettiin entisajan malliin: "Lapset tulee kaupungista sähköttömään torppaan vierailulle." Mummola oli yli kuusi tuntia sähköttä. Yritimme epätoivoisesti syödä jääkaappia tyhjäksi jottei vain ruoka menisi pilalle. Erilaisia lämmityskeinojakin testattiin kylmien ruokien ohella. Mm. saunan kiuas, kaasupoltin sekä saunan pesä. Kun sähköt viimein puolen yön jälkeen palasivat, oli pakko testata tietysti myös mikroaaltouunin nykyaikaista lämmitystekniikkaa. 

Lauantain kissat hääräsivät keskenään, kun kotiväki lähti Kokkolaan humputtelemaan. Tuli shoppailtua ja syötyä hyvin! Samalla poimittiin Antti mukaan säbäturnauksesta ja kahviteltiin isoveljen perheen luona.


Uniset kissat olivat mummolassa vastassa. Illan showna ensimmäisen Kingi jakson ohella oli kissojen iltaravit. Kovin kotoisasti viettivät viikonloppua! Joskin havaittavissa oli lievää hyväuskoisten hyväksikäyttöä. Kissojen mielestä heillä kun oli jatkuvasti nälkä ja jos se ei mennyt omistajiin läpi niin muihin kylläkin!


Sunnuntai-iltana kotiin palattua oli näky seuraavanlainen. Saunan lämmin lattia täyttyi onnellisesti tuhisevasta kaksikosta. Eivät kömpineet edes palvelijoiden viereen kuin vasta yön ollessa jo pitkällä!

7 kommenttia:

 1. Yritin kommentoida tähän jotain järkevää, mut edellisestä ruokailukerrasta on vissiin jo liian pitkä aika (tai sitte oon vaan kamala ahmatti, mitä sitä kieltämään...), sillä mieleen jumahti vaan sana "Kokkola" ja sitä kautta sieltä yks paikallinen ruokapaikka, Pedrina's, josta saa mahtavia jättimäisiä hampurilaisaterioita. :D Ei oo helppoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin yhdistetty. Jotain paholaisen härkää tuli siellä maisteltua, oli aika hottia! Ja nyt mäkin ajattelen vain kunnon pihviä lounaaseen saakka kunnes tajuan ruokalamme listan minimaalisuuden...

   Poista
 2. Meidän jengi on vihjaillut, että kuusi saisi olla koko_vuotinen_sisustus_elementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta. Itsekin eilen vähän haikeana katsoin olohuoneeseen päin kun ei kuusi valaissut enää - aiemmin siitä loisti kivasti valoa makuuhuoneeseen kun meni nukkumaan.

   Poista
 3. Vähän väsyneitä kissoja.. jotenkin tuttu näky :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Aika yleinen näky ollut talviaikaan tämä :D

  VastaaPoista