lauantai 3. tammikuuta 2015

Palataan hetkeksi viime vuoteen...

Ihanaa alkanutta vuotta 2015!

Meillä on ollut vuoden vaihde riemukasta yhdessäoloa perheen kesken, kun saimme uuden vuoden aattona koko porukan meille "mummun" synttäreitä ja vuoden vaihtumista juhlimaan. Talo hiljeni pienissä erissä ja yhtäkkiä oltiinkin taas nelistään kotona. Talvi miettii selkeästi paluuta, kun joulun lumet ennättivät jo viikolla sulaa. Siispä palataankin sen verran viime vuoden puolelle, että katsotaan miltä se joulu näytti...


Kreeta ihmetteli lunta.Konsta sen sijaan nautiskeli joulusaunasta.Tontut somassa rivissä eteisen pöydällä. Eivät edes kissat onnistuneet niitä vahingossa kiilaamaan lattialle, kun istuskelivat näyttävästi talon keskeisimmällä paikalla. Myös palvelija on eksynyt kuvaan muiden tonttujen tapaan...


Jouluksi saatiin tosiaan pitkästä aikaa oikeat aidot joulukelit!
Jouluruoan päälle lepäiltiin.


Kuusen alus täyttyi kummasti taas paketeista.


Saattoi Kreetaa hieman ihmetyttää moinen meno, kun kyseessä oli neidin ensimmäinen joulu. Konstan ensimmäinen joulu kului aikoinaan vielä kasvattajan luona, mutta saimme silloin ihania jouluisia kuvia pikkupojasta, joka on nykyään jo iso äijä <3


Kreeta ja Konsta olivat olleet ilmeisen kilttejä!Konsta yrittää jo availla muidenkin paketteja...


Suuren suosion jo jouluna sai paketista löytynyt pörröinen pallo. Sen kanssa on menty kovaa ja muristen. Molemmille hirmumieluinen lelu!


Joskus itse laatikot tosin ovat ne mieluisimmat. Elli oli tämän taidon suhteen asiantuntija!


Toisesta paketista löytyi aktivointiruokahässäkkäteline. Se kasattiin aattoiltana tulevaisuuden insinöörivoimin onnistuneesti. Kreeta oli täpinöissään! Konsta katsoi vierestä ja totesi "mä osaan jo nää jutut" joten ei suostunut koskemaan niin kauan kun Kreeta hääräsin telineen ääressä. Kummasti Konstakin sai evästä telineestä tyhjennettyä kunhan pelottava muriseva pikkuemäntä laitettiin toiseen huoneeseen ja herra sai häärätä rauhassa.
Jouluna toki pelattiin. Ihan perinteisin menetelmin ja pleikkarilla.


Nyt vielä nautiskellaan viikonlopusta ja ensi viikon tarjoamasta loppiaisvapaasta. Voi kun elämä voisi jatkua tällä rentoutusmoodilla... mutta kaikki hauska loppuu aikanaan, pian painetaan töitä taas tosissaan.

Toivottavasti muiden joulu ja uusi vuosi vaihtui yhtä mallikkaasti. Täällä odotetaan innolla mitä vuosi tuo tullessaan. Luvassa on ainakin Kreetan ensimmäiset näytelmät maaliskuussa!

2 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! Tosi hieno on tuo ruokintajuttu... Miten se oikein toimii?
  Onpas Kreetasta tullut hieno ja kaunis neiti... Ilmeisesti on tuota luonnepuoltakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on pari kerrosta josta saa tassulla niitä raksuja pois tai sitten tiputeltua ne kokonaan alas sieltä tasojen sisältä. Ihan hauskaa menoa sillä saa aikaiseksi. Ja on ihan erilainen kuin se lauta, joka meillä on myös.

   Kreeta on kyllä aikamoinen emännän alku :D Konsta jää kakkoseksi ainakin noissa ruokatouhuissa, Kreeta ottaa tilanteen haltuun ja pitää Konstan loitolla hirmuisen pelottavalla murinalla. Sama juttu jonkun suosikkilelun kanssa.

   Poista