tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ulvooko muiden kissat?

Hei pitkästä aikaa! 

Meillä kuuluu mainiota, mitä nyt tuo kesä voisi olla jo tullakseen... Tuli vaan eilen mieleen ihan sellainen kysymys, että ulvooko muiden kissat? 


Nimittäin tämä meidän eläkeläisneiti saapui eilen pihaan taas kerran hienon saaliinsa kera. Istua tönötti saaliinsa vieressä ja näytti ihan siltä kuin koirat ulvoessaan. Uudestaan ja uudestaan aloitti huudon kunnes menin ulos kehumaan. Saalis jäi niille paikoilleen ja neiti kipitti sisään iltapalalle. Hyvä näin, en olisi halunnutkaan Ellin tuliaista sisään.

2 kommenttia:

  1. Ei täällä ainakaan - en muista edes kuulleeni ☺️ Ehkä Elli halusi huomiosi, kun oli tuonut niin hienon saaliin? Meidän kissat eivät ole kylläkään koskaan oikeaa saalista saaneetkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin oletin myös, että siellä nyt ulvotaan kehujaa paikalle :D Siihenhän se huutelu sitten loppuikin kun tulin kehumaan. On tuo niin mainiota tuollainen, täällä mennään nyt ainakin yksi saalis per päivä tahtia - kovasti huolettaa, että kuka meidän reviirin pitää kunnossa sitten kun Ellistä aika jättää, sen verran tuota myyrä- ja päästäiskuntaa täällä tuntuu asustelevan. Ensimmäisen talven jäljiltä talon päädyn pihaosuus oli kuin pommi olisi räjäytetty, sen verran oli siellä myyrät pitäneet bileitään - sen jälkeen onkin Ellin valtakausi ollut voimissaan.

      Poista