torstai 26. kesäkuuta 2014

Kiireistä menoa!

Jos jotain tuo meidän eläkeläisneiti jaksaa niin saalistaa. Saa siitä sellaista energiaa väsyneisiinkin päiviin, että täytyy kyllä hattua nostaa. Eilen tuli pari saalista... Toista ojan yli palvelijaa kohti juoksuttaessaan oli neiti niin tohkeissaan, että riemun kiljahduksia päästellessään saalis putosi maahan ja jäi parin juoksuaskeleen päähän ennen kuin Elli huomasi, että jotain puuttuu. Vilkaisi pari kertaa ja tajusi, että sinne se jäi - no eipä sen väliä! Jatkoi palvelijan luo kehuttavaksi, ei sitä nyt joka saalista jaksa aina pihaan asti tuoda. 

Palvelijan huomautus: piti käydä tarkistamassa ja kyllä sinne tosiaan saalis jäi jälkeen. Kyllä tuli hihiteltyä taas itsekseen tuolle menolle, kiireistä vissiin tuo saalistaminen.

2 kommenttia:

  1. Ihana. Elli haluaa kehuja ja miellyttää palveluskuntaansa. Se on työkissa! Mahtava suuri metsästäjä!

    VastaaPoista
  2. Viikonloppuna tuli taas saalista runsain mitoin. Täytyy todeta, että meilläpäin ilmeisesti päästäiset ja vesimyyrät ovat kovia lisääntymään. Tänä aamuna huutelin kissaa puolisen tuntia ulkosalla, kunnes läpimärkä ja kurainen Elli saapui hieman närkästyneenä ilmeisesti kesken saalistuksen kotiin. Kissa kylppäriin ruokakupin kanssa ja palvelija kiiren vilkkaa töihin. Saas nähdä millaisen sotkun se siellä itseään siivotessaan ja kylppärin ovea avatessaan on saanut aikaiseksi :D

    VastaaPoista