tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuliaisia Puolasta!

Palvelija jätti kissat ja miehen matkustellakseen Puolan syksyiseen aurinkoon. Pidemmittä puheitta pläjäys kuvatunnelmia matkalta!

Reissussa nähtyä ja koettua: paljon kissa-aiheisia tuotteita, mutta vain yksi kissa. Aurinkoa ja kasapäin pudonneita upean värisiä lehtiä puistoissa. Hiljentävää tunnelmaa Auschwitz-Birkenau keskitysleirillä. Lohikäärmeen luola ja upea vanha kaupunki. Edullista ja maukasta ruokaa ja juomaa. Useita kauniita hääpareja.

Tuliaisina muutama kilisevä pullo ja yksi kissa-aiheinen tuominen... Elli ja Konsta tutustumassa tauluun, joka etsii vielä paikkaa uudesta kodistaan.


Niin ja mitä kissat sanoivat kun palvelija palasi kotiin. Kaappasin Ellin syliin rapsuteltavaksi ja hetken kuluttua joku hapuili vapaana olevaa kättä. Konstahan se siellä yritti ottaa kädestä sanoakseen "minäkin olen täällä!". 

Palasin siis eilen ja vieläkin tämä siamilainen höristelee vieressä. Että pusi pusi muillekin vaan!

6 kommenttia:

 1. Jollakin oli selvästi sua ikävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tämän tyylistä on ilmeisesti liikkeellä, kiva kun huomaa olevansa kaivattu :) Ellikin istua näkötti eilen pitkän tovin sylissä kun ulkoiluiltaan ennätti. Aamulla heräsin niin että molemmat oli kasassa mahan päällä.

   Poista
 2. Oliko siellä joku keskitysleiri, varmaan .Mukavan näköinen maa ja kauniita kuvia :)
  Eikö olekin ihanaa olla kaivattu, minäkin olen täällä, liikkistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Krakovasta noin 50km päässä on yksi kuuluisimpia eli Auschwitz-Birkenau. Meille sattui tosi upeat säät ja syksy oli kauneimmillaan. Kelpasi lomailla ja oli ihana tulla kotiin kun oli kaivattu <3

   Poista
 3. Ilmeisesti olit Krakovassa? Mieli tekisi sinne itsekin matkustaa. Kovin mielenkiintoiselta näyttää :)

  Voi kisuja, ollut iso ikävä!! Mukava on tulla kotiin, kun joku/ jotkut ovat kaivanneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krakovassa kyllä. Oli kaunis ja edullinen paikka. Sopivasti nähtävää ja fiilisteltävää pidennetylle viikonlopulle.

   Poista