tiistai 8. lokakuuta 2013

Syksyn metsästyskausi on alkanut.

Nyt se sitten viimein tapahtui.

Huhuilin Elliä illan hämärästä sisään ja pian meillä oli kodinhoitohuoneessa kolme eläintä. Yksi tosin kuollut ja sitä lähdettiin pian kantamaan keittiötä kohti. Tässä vaiheessa palvelija otti jalat alleen ja käynnisti sumutorvimaisen hätäsireeninsä, sillä mieskin oli juuri poistanut salibandy areenoille. Paikoittain väliin oli pakko sujauttaa hermostuneen rauhallinen "hyvä kissa, hyvä tyttö" kommentti.

Tämä kaikki kesti todellisuudessa vain pienen hetken ja kun suunnitelma hiiren poistamisesta asuinympäristöstä oli tehtynä, oli jäljellä vain tämä...


Hämmennys oli suuri vähäisistä jätteistä johtuen ja taloa piti kierrellä hetken aikaa etsien mahdollista ruhon piilotuspaikkaa. Ei ole löytynyt. Vielä. Mikäli haju tuo raadon jossain vaiheessa esiin, on palvelija onnellisesti vanhempiensa kanssa lomalla ja mies kotona kissojen seurassa... MUAHAHAHAHHAHHHAHAHHAH.

Ai että mitäkö teki Konsta sinä välin? Katseli vierestä silmät suurena, mutta ei koskenut tai maistanut. Hyvä poika. Operaation jälkeen Elli tyhjensi myös ruokakuppinsa, olihan metsästys syksyisen kosteassa maastossa todella raskasta puuhaa.

5 kommenttia:

 1. Jaa-a. Ettei mennyt ns. parempiin suihin? Mutta että nopeasti...? Luulisi, ettei sellainen hiirulainen ihan nopeasti katoa.

  Siis erinomainen piilo sitten, mutta ei se siellä kauan pysy. Pitäähän sitä käydä katsomassa... :)

  Hyvä hiirikissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ällötyksekseni olen saman operaation joskus joutunut kokemaan ulkotiloissa ja kyllä se vain lyhyessä hetkessä katoaa parempiin suihin, ja puhutaan kokonaisesta hiirestä! Tätä kun miettii niin ei voi olla kovin kipeä meidän eläkeläisen suu, kun hampaita on poistettu ja osa on vieläkin odottamassa tulehtuneina poistotuomiota. On se kyllä sellanen peto, että huh huh :) Tyytyväisenä köllötteli sitten loppuillan mahansa vieressä, mutta aamulla olisi taas jo pitänyt päästä pimeään ja märkään saalistustouhuihin.

   Poista
 2. Sekä on vaan niin hyvvää! :D

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla kyllä kattelisin mitä nuo meidän pojut elävästä hiirestä tuumaisivat.. Vaan sellaista tilannetta tuskin koskaan tulen näkemään, ellei sitten joskus mökillä tai muualla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pojat pääsee tapamaan mökillä viimeistään jonkun pienen eläimen :) Me ollaan kerran herätty mökillä saunatuvasta kovaan menoon ja rytinään kun Elli sinkoili ympäriinsä hiiren perässä. Konsta tosin kiipesin meidän väliin piiloon että en nyt tiedä mikä se teidänkään poikien lopullinen reaktio olisi xD

   Poista