sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Terkkuja serkkutytöltä!

Elli ja Konsta saivat tässä pari viikkoa takaperin uuden serkkutytön, kun Antin siskon ja tämän miehen arkea tuli piristämään koiran pentu! 


Hippu on rodultaan lagotto romagnolo kuten alla olevasta tryffelin esiin kaivamiskuvasta voikin jo päätellä. Ensi kesänä mökillä olisi haaveissa päästä lainaamaan kaveria sienen metsästys tarkoituksiin.. 


Kissat eivät ole päässeet tekemään lähempää tuttavuutta Hippuun, sillä meillä on välimatkaa harmistuttavan paljon, mutta toivottavasti vielä tämän vuoden puolella tavattaisiin. Onneksi on olemassa facebook, jonka avulla seuraillaan serkkutytön kasvamista.


Toivotamme neidin tervetulleeksi sukuun ja toivotaan, että täälläkin saadaan jossain vaiheessa lukea kuulumisia ensitreffeiltä!

ps. erityisterkut Kissat kerällä blogiin, ei taida olla kauaa kun Sinakin oli näin pieni?4 kommenttia:

 1. No voi sun söppelis! Tuollainen pieni töpselinenä! Taitaa olla kutakuinkin vähän päälle vuosi, kun meillä tuollainen oli... Paitsi että Sina oli jo 14-viikkoinen.

  Kiitos terveisistä, välitän tuonne lattian rajaan sammuneelle koiralle. Oltiin tänään(kin) etsimässä suomalaisia tryffeleitä eli suppiksia, mut mitään ei löytynnä. Tosin koira oli kiinnostuneempi veljestään ja metsästä ja hajuista ja jäniksenpapanoista ja ja ja!

  Kyllä on sievä pentu. Toivottavasti nähdään vielä tutustumiskuviakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Sina olikin jo ihan iso pentu kun saapui teille :) Eiköhän me vielä hauskoja tutustumisia saada aikaseksi! Voi mitä kaikkea kivaa sieltä metsästä varmasti löytyykin, Ellikin löysi tänään ainakin pari saalista ;)

   Poista
 2. Viimeistään varmaan jouluna voit postailla tutustumiskuvia, joissa ensimmäisenä vilistää kissat, toisena kikkurapää, matkalla kaatuu kuusi ja viimeisenä puhisee faari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan ja huhhuh. Ajattelin että tuttu paikka kissojen kannalta voisi olla parasta sopeutumispaikkaa, mutta siinäpä samalla sitten menee kaikilta joulurauha :D Ja pah, kuuluu asiaan ja kuulostais kyllä mainiolta tuollainen joulu :D

   Poista