tiistai 14. toukokuuta 2013

Äidillisiä pikakuulumisia!

 Viikonloppuna kyläiltiin vaihteeksi "mummolassa", olihan aihetta juhlaan, kun oli äitienpäivä. 

Viikonloppuun kuului hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Kissat asettuivat suosikkipaikoilleen kuten kuvista näkee. Kuvat muuten puhelimen laatua, mutta tuleepa sekin testattua täällä. 


Konstan todettiin jänskäävän pihatyökalujen lisäksi kärpäslätkää. No juu, onhan se pelottava, emme tee siis sitä hankintaa omaan kotiin vaan elämme sulassa sovussa pörriäisten kanssa ja toivomme, että Konsta lukuisista epätoivoisista saalistusyrityksistä huolimatta viimein loppukesästä tajuaa miten niitä saalistetaan.


Isäni sanoja lainaten päätämme pikakuulumiset "vittu minä mikään faari sinulle ole", kun iskä on aikansa lässyttänyt ja leikkinyt kissojen kanssa.

PS. Pääsin äiteilemään siivellä, kun veli tarjosi äideille (vaimolleen ja äidillemme) lasilliset ennen äitienpäivän päivällistä - jiihaa, kunnon siipeilijä, kiitos veliseni "siideri oli herkullista!"

3 kommenttia:

  1. On ne niin tyytyväisii kissoi että!

    VastaaPoista
  2. Mammojahan me noille ollaan, ja oma äiti toivoo i aina, että Sina tulee kylään. Ja kissat myös - vaikka ei ole matkasuunnitelmia, kissat olisivat tervetulleita lomalle mummolaan. :) Ties vaikka vietäisiin: kaverikissat.

    VastaaPoista
  3. On se hyvä eläimille että tutustuvat eri paikkoihin ja tottuvat olemaan :) pysyvät sitten kotonakin tosiaan tyytyväisinä kun on välillä vähän actionia ;)

    VastaaPoista