sunnuntai 15. tammikuuta 2017

50 shades of GREEN

Siis jos Konstalta kysyttäisiin niin leluista olisi olemassa vain ja ainoastaan vihreän eri sävyjä. 


Kuten aiemmin luvattu, nyt esittelyssä Konstan uudet suosikit.


Kesken Ikean tavaroiden kasaamisen, äijä kaahaili ympäri taloa lelut suussaan. Ja mieluusti tosiaan vihreä lelu eli neljästä vaihtoehdosta suurimmat suosikit ovat selkeästi vihreä kaksikko. Kolmantena tulee kiva pitkä pötkylä, jota on hauska heitellä mutta ihana aurinkoinen ei ole saanut läheskään kolmen muun verran hampaanreikiä osakseen.


Hirmuisen vaikea valinta! Tässähän menee ihan pää sekaisin.
Eteisessä avoinna juuri se lipaston laatikko, joka pitä sisällään eniten kissojen leluja. Jemmoja toki on muuallakin... ja sama mikä laatikko eteisessä aukeaa, on paikalla kaksikko alta aika yksikön. Tuolta sitten itse usein kaivetaan se suosikkilelu esiin, jolla lähdetään leikkiin.


Näin hurjaa touhua se sitten on!Poseerataan tässä nyt yhdessä kiltisti.


Mutta todellisuudessa... "Beat it sisko hyvä! Nää on mun juttuja!"


Niin. Ikean lelut on tosiaan se Konstan juttu.

2 kommenttia:

 1. Voi Konsta! Mikä siinä onkin niin hirmusen suloista kun näitä aarteita kannellaan ympäri kotia <3

  Kullakin omat lempilelunsa, mutta meillä kanssa erityisesti siami osoittaa astetta vahvempaa tunnesidettä kulloiseenkin kanniskeltavaansa. Tällä hetkellä se tosin on vanha collegehousujen nyöri, jonka ihan itse keksi viedä leikkeihinsä ... Sitä tuodaan aamulla ihmisten tyynyille, muulloin muuten vaan heiteltäväksi jne. Joten ei olla siten osattu toviin hankkia erikseen mitään kaupallista tuotetta. Pitänee ennen hankintoja tiedustella, mitä väriä saisi olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot on täynnä leluja ja se on kyllä kumma, että vaan tietyt kelpaa ja on hirmu rakkaita etkä voi koskaan tietää mitkä :D Paitsi selkeästi nämä Ikean. Ja kyllä, jatkossa muista kysyä ne värit myös :D

   Poista