maanantai 5. syyskuuta 2016

Siamilainen metsäkissa

Aiemmin oli kertomusta siitä kuinka Konsta tykkää valjastella metsässä ja poluilla. Eilen käytiin takapihan metsässä katsastamassa hieman sieniä. Siellä se poika sitten huristen kulki hienosti mukana ja hyökkäsi aina tutkimaan mitä sienä löytyi, kun palvelija kyykistyi alas. Sikurirouskuja sieltä löytyi päivän ruokapöytää piristämään eli palvelijoille hyvä ruoka ja Konstalle hyvä mieli!



Välillä piti vähän pysähtyä komentamaan isäntää... 

"Isiiiiiii! Tulee silittämään!" ja hurjat hurinat kiitokseksi.


Alla vielä videomuodossa pieni pätkä jätkä menosta...


Todellinen siamilainen metsäkissa!

Onkos muilla sienestäviä kissoja?


4 kommenttia:

  1. Ei sienestetä mutta vitsit miten pitkä häntä Konstalla on! Ootteko mitanneet sitä? :D Ja somasti kuljetaan polkua pitkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko heti mitata :D Se oli "vaan" 30cm. Mä muistan kuulleeni että jollain sankarilla oli 40cm mutta en muista toki oliko kyseessä orientti vai joku isompi rotu :)

      Poista
  2. Joo, ihan tajuton häntä, vau! Tulee jotenkin tosi hyvin liikkuvassa kuvassa esille.
    Meillä sienestetään – siis siami, ei muut. Siinä on vähän jänskää se, että tuossa pihassa ja takametsikössä on jos jonkinlaista sientä, mitä palvelijat (vähän noloa myöntää)ei tunnista... Tesla nimittäin suhtautuu jostain syystä sieniin yhtä intohimoisesti kuin kissanminttuun. Ihan hetkessä on sienet nostettu irti maasta ja menossa vatsaan, jollei olla nopeita. T haistaa ne vaikka tiheämmästäkin aluskasvillisuudesta. Noh, allekirjoittanut jo meni ja kiersi pihan sekä tavanomaiset valjastelulenkit noukkien pois jokaisen näkemänsä tatin ja torven :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on aikamoinen sienestäjä. Siinä tosiaan saa jo sienet varoa, eikun toisin päin! Tuostahan voisi kyllä kehittää apurin metsään :) kun oppisitte yhdessä ne herkulliset ja turvalliset sienet :D

      Poista