keskiviikko 21. syyskuuta 2016

HopLoppia niin kissoille kuin ihmisillekin!

Viikonloppuna niin kissat kuin palvelijatkin saivat hieman erilaista ohjelmaa. Veljen tytöt tulivat ihan kahdestaan bussilla viikonloppukylään!


HopLopissa kontittiin polvet mustelmille ja hypittiin trampoliineilla päättömästi. Eivätkä kissatkaan jääneet huonompaan asemaan. Aamulla oli aina joku hyvissä ajoin ruokkimassa ja aktivointia tuli ihan uupumiseen saakka. Molemmat kissat pääsivät taas treenaamaan agilityä, alla Konstan suoritus vanhemman sisaren johdattelemana. Edes palvelijakaan ei onnistu saamaan moista suoritusta kissastaan irti, aplodit Millalle!


Pujottelueste on se haastavin. Johtuisikohan orienttien pitkästä mitasta, sillä hanurin ollessa ulkona ensimmäisestä mutkasta, on pää jo viimeisen tapin luona. Kreeta oli moisesta sitä mieltä, ettei täällä ennenkään ole töitä ruoan eteen tehty, että annahan jo se herkku. Kreeta ei selkeästikään ole yhtä helposti motivoitavissa tekemiseen kuin Konsta. Tämä ei siltikään tarkoita etteikö Kreeta tekisi mitään. Neidillä on vain taipumus aktivoida itse itseään ja vetää rallia ympäri taloa saadakseen pahimmat karstat moottorista karistettua. Leikittäessä Kreetan suosikkeja ovat kalastelulelut, joissa palvelija heiluttelee kepin nokasta roikkuvaa lelua.

"Itse olen itseäni aktivoinut tähänkin saakka ja
hyvin on toiminut. Anna jo se herkku.!"

Näin sujui meillä viikonloppu. Kuinkas muualla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti