tiistai 10. toukokuuta 2016

Ihan simoissa!

Ihan simoissa eli myöhässä tulevat vappukuulumiset. Tulevat varmaan myöhässä kun ollaan oltu ihan simoissa eli pidennettyä viikonloppua viettämässä viime keskiviikosta lähtien... 


Vappuviikonlopun tärkein juttu oli ehdottomasti kissojen tarhan uusi lisäosa eli kyyläyspalikka. 


Isäntä tuollaisen tuohon nikkaroi ja etenkin Konsta on ollut kovasti onnellinen. Tuli äskenkin sieltä istuskelemasta, vaikka sää ei tänään olekaan niin kauniin aurinkoinen.


"Mä oon niin onnellinen.""...vaikka vähän hassulle tämä haisee. Ei oo vielä meidän hajua tässä. Pitääpä istuskella tässä hikisellä hanurilla vähän lisää..."


"Aina vaan paranee! Täältähän voi kyyläillä kivasti ympäristöään!"Tarhassa on muutenkin nyt hengattu reippaasti kun on ollut lämmintä ja ihanan aurinkoista.Palvelijoiden vappukivaa oli serpentiinit, perinteiset vappujuomat, silli- ja lohivoileivät sekä tietysti perunasalaatti!
Niin ja Hectoria kaijuttumista ja isännän valkolakki. Tai kipparinhattu kuten joku sitä nimitti...


Kapteeni musta pantteri toivoo, että muillakin oli hauska vappu!


4 kommenttia:

 1. Ai että, mä niiiin haluaisin meidänkin mirnokeille tuommosen ulkotarhan! Ehkä joskus :) Ja mmmm mitä herkkuja ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tarha on niin näppärä! Tänä aamunakin olivat siellä niin kauan (miksipä ei kun sinne paistaa aamuaurinko) että piti lähteä töihin :) kunhan en unohda niitä sinne! :D

   Poista
 2. Hyvä kyyläyspaikka! Meillä on just tuo ongelma, että ei oikein tahdo nähdä mitään... Tuollainen tarvittaisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan ihan poissa ihmisistä mutta tuosta just sopivasti näkee hieman ainoan naapurin suuntaan ja saattaa nähdä vaikka koiran! Enimmäkseen meillä kyttäillään lintuja, oravia ja naapuruston vapaana kulkevia kissoja.

   Poista