sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viikonlopun aktiviteettejä!

Viikonlopun aikana korviimme on kantautunut juttuja surkeasta kelistä ja räntäsateesta,ukkosesta sekä muista ihmeellisistä kevääseen kuulumattomista sääolosuhteista. Meidän viikonloppumme on ollut sään puolesta upean aurinkoinen, paikoin lämmin ja paikoin viileämpi. Pihalla on saatu kaikkea kivaa aikaseksi.


Kreeta sen sijaan on ollut hieman toipilaana. Täällä on viime aikoina yrjöilty normaalia enemmän ja sen suhteen on käynnissä ruokailutottumusten vakiinnuttaminen. Se tuntuu purevan, kiitos kasvitädille vinkeistä (taaaas)! Olisiko yrjöily hieman stressannut pipanaa, kun vauvaiän vaiva palasi kuvioihin räkätaudin ominaisuudessa. Kreeta on pärskytellyt aivastuksia niin, että kanssaeläjät kastuu! Tänään onneksi tuntuu olevan vähenemään päin tuo ikävä vaiva.

Oli tarkoitus hakea Enisyl-F valmistetta tuohon tueksi, mutta kaikki nettikaupat kertovat tuotteet poistuneen markkinoilta.WHAAAT? Mitäs me sitten ostetaan? Onko muilla kokemuksia kissoille sopivista lysiinituotteista? Pipanahan siis kantaa herpestä ja tämän vuoksi tuo tuote toimii tukena, jos tulee näitä flunssavaivoja.Mutta ah ja voih sitä tunnetta, kun saatiin kevään ensimmäinen setti vaatteita ulos kuivumaan! Yksi kevään parhaita puolia! No, siis, yksi monista...


Konsta oli pihahommissa mukana, kun Kreeta lepäili sisällä. Haisteltiin kevään tuoksuja, kukkia myös tietysti.Kun äijien hommat oli hoidettu, piti keskittyä kauneuden hoitoon. Konsta rakastaa peseytyä auringossa kodinhoitohuoneen oven edessä. Tuosta ovesta yleensä myös kissat saa kulkea etupihalle, sillä siitä pääsee juoksuhihnaan. Eli vaikka tarhakausi on kestänyt läpi talvenkin, oli nyt ensimmäiset kunnon ulkoilut etupihalla!


Kevät - We <3 U!


2 kommenttia:

  1. Ai että. Itämaisten kuvia katselisi loputtomiin (kyllä, meillä on myös ihania kotikissoja). Konsta on ihan jäätävän komea simskupoika: todella kauniit silmät! Toivon mukaan Kreeta voi jo paremmin. Perin inhaa kun karvat sairastaa, sellainen vaivaa omassakin takaravaivossa kuin sitkeä päänsärky :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreeta on jo ihan täydessä terässä. Tartutti tosin Konstankin samaan pöpöön mutta alkaa äijäkin olla taas kuosissa. Kevätflunssa :)

      Poista