maanantai 1. helmikuuta 2016

Some serious shopping!

Palvelija piipahti reipas viikko takaperin tyttöjen reissulla pk-seudulla ja mitäs siellä muutakaan kuin some crazy shopping, hyvää ruokaa ja epäonnistunut escaperoom visiitti. Jälkimmäisistä todistusaineistoa instagramin puolella. Itse matkustamisesta teki jälleen jännittävää menomatkan VR:n ravintolavaunun sivukorvalla kuullut tarinat ja paluumatkan puuttuvat vaunut, joissa olisi ollut juuri ne meidän paikat. Oikeasti, Göstä olisi tehnyt noistakin ravintolavaunutarinoista monen monta biisiä... (kättä ylös se, jolla on pienintäkään aavistusta mihin tässä viitataan).

Mutta siihen asiaan!


Siis kattokaa nyt kaikki miten söpö pussukka! Ei mitään käsitystä mitä tuonne laittasi, mutta kuka nyt voi vastustaa astronauttikissaa ja -pandaa!?


Onhan nyt jokaisella grumpylla oltava yksi "grumpy"-paita. 

Mahtavuutta!


Kissatkin tykästyivät.


Ja sitten siinä kävikin jo näin......ja vähän näin.Toinen lähti ja toinen jäi, kunnes taas vaanittiin ja siinä vaiheessa...


...palvelija sanoin, että "NOPE" nyt riittää.


Mutta tää. Tää oli niin cool ettei kissatkaan uskaltaneet körmyyttää paitaa vaan körmyyttävät toisiaan päät kiipeilytelineeseen kolisten tuossa vieressä, kun läppäri raksuttaa.
Tokihan sieltä muutakin tarttui mukaan, mutta tässä varmaan blogin kannalta tärkeimmät? Vaikka toki siinä yhdessä kauluspaidassa oli sinertävää leopardikuosia... Tämä kaikki saa palvelijan vaikuttamaan todellakin räväkältä tapaukselta, mutta kyllä se musta on silti lähimpänä sydäntä vaatetuksessa ja joskus voi vähän seota kissamaiseen tyyliin - se hullulle kissanaiselle sallittakoon? Ei kato viitti ottaa tätä maailmaa niin vakavasti.

2 kommenttia:

  1. Kadehdittavan onnistuneita ostoksia! Mistä tuo täydellisen cool collegepaita on (nettikaupoistakaan ei tahdo löytää yhtä cooleja, vaikka etsisi)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä kaikki sattuivat löytymään Fiorellan "laatuvalikoimasta" ;) Onneksi Grumpypaita tuntui olevan niin lujaa collaria ettei kissojen kynnetkään menneet siitä läpi! Mä niin odotan että saisin laittaa tuon coolin paidan päälleni. Mietin jo että pitäisikö ihan Kreeta ilmottaa näyttelyyn sen takia ;)

      Poista