lauantai 27. helmikuuta 2016

Merkkejä keväisestä talvesta!

Täällä on tosiaan ollut läpi talven kesällä rakennettu tarha käytössä. Ensin +5 tuntui rajalta jonka jälkeen kissat eivät enää menneet sinne. Myöhemmin nolla astekaan ei tuntunut missään ja nyt siellä on käyty myös pikku pakkasilla. 


Konstalle etenkin tarhassa käynti on tosi tärkeää ja Kreeta ei välttämättä joka kerta lähde mukaan. Kuitenkin jos siellä molemmat ovat niin Konsta on se, jolle ensin tulee kylmä. Ei siellä talvikeleillä ollakaan kuin pieniä hetkiä, mutta saavatpa ainakin vaihtelua. Luontodokumenttia livenä kun on lähestulkoon joka kerta jossain muodossa tarjolla!Kun kerran niin ovat tuohon tarhaan tykästyneet niin pääsivät tänään etupihallekin talveen tutustumaan. Oli upea keväinen talvisää ja aurinko lämmitti jo mukavasti. (Palvelija on niin kypsänä talveen, että toivoisi lumen olevan jo tipotiessään joten kai tuo ärsyttävästi silmiin paistava aurinko auttaa asiassa edes jonkun verran?). 


Kreetamaiseen reippaaseen tapaan pipana oli ensimmäisenä ojentamassa tassuaan lumeen. Tunne ei ollut kuitenkaan niin mieluinen, että olisi hypännyt kokonaan.


Konsta pysytteli mieluummin terassin matolla kun Kreeta lähti jo seinustaa pitkin tutustumaan talveen.Kreetakaan ei mieluusti tassujaan lumelle laittanut vaan kiersi sen fiksusti.Ilmeestä huomaa, että Konstalla oli jotain sanottavaa turvalliselta alustalta pois lähtiessä. Olalta maahan ja siitä suorinta tietä takaisin ovelle. Ihan hyvä vaan, eipä huutele etuovelta ulos lähiaikoina!

"Hyyyyi, mitä ne ajattelee? Että mä oisin joku lumilepardikas vai?"


Pipanalle olka on muutenkin tuttu matkustuspaikka. Sen kanssa voisi mennä vaikka maailman ääriin ja neiti kulkisi olalla mukana rentona.


Maahan päästessään meinasi jopa lähteä pidemmällekin lenkille, kunnes puolessa välissä pihaa päätti kääntyä takaisin. 

"Joo, en mä taidakaan..."

Huomatkaa myös Kreetan hämmennyspörrö hännän päässä. Hyvin yleinen näky meillä kun touhuaa jotain innoissaan. Onko muualla ulkoiltu? Koiratalouksissa on varmasti ainakin ollut upeat puitteet ulkoiluun tänään. Näille kissoille ei ehkä ihan vielä ihaanteellisin keli joten parin minuutin reissun jälkeen lähtivät kissat sisälle lämmittelemään ja palvelijat jatkoivat ulkoiluaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti