lauantai 9. toukokuuta 2015

Ulkoilun jälkeen on hyvä levätä!

Olin kaksikko K:n kanssa ulkoilemassa kun Antti oli huonolla menestyksellä pelaamassa säbää. Tuulisen "lenkin" jälkeen on hyvä levätä. 
Mutta missä Kreeta? Pikkumustaa ei näkynyt missään...


Kunnes Antti muisti hakeneensa pyyhettä päiväsaunaa varten.


Siellähän se pyyhekaapissa vailla huolen häivää! Ovi suljettiin uudestaan kameran haun ajaksi ja eipä sieltä kukaan kauhuissaan silti huudellut...Sinne se jäi edelleen lepäilemään ja palvelijat ottavat päiväsaunan ennen päivällisen valmistusta. Tänään vuorossa Kreetan jo testaamaa lohta (poistetut rasvapalat maisteltu ja hyväksytty) savustettuna, Espanjalaisia uusia pottuja, parsaa sekä beurre blancia. Pitänee avata valkkaripullo ihan vaan kastiketta varten?


Nautinnollista viikonloppua muillekin!

7 kommenttia:

 1. Kyllä kissa paikat löytää! 😻

  Aurinkoista sunnuntaita teillekin!

  VastaaPoista
 2. Meillä on yksi katti löytynyt kiinni menneen lipaston laatikosta. Se oli ollut siellä useamman tunnin. Varmaan parhaat unet ikinä ;)

  VastaaPoista
 3. Hihhih, Kreeta on just niitä rentoja yksilöitä joka ei pienestä säikähdä - Konsta on ihan toisenlaisen, sillä olis kyllä tullut jo kova huuto :D

  VastaaPoista
 4. Mikä siinä onkaan, että jos kaappi on auki, sinne pitää hypätä ja jos tilaa on, käydä nukkumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voih kun sitä asentoakin piti vaihtaa monta kertaa. Ihan kuin olis esitellyt itteensä kameralle :D Vaikkei se kuvista esiin tulekaan kun tuota mustikkia on niin hankala kuvata!

   Poista
  2. Täytyyhän sitä päästä kuvattavaksi joka kulmasta ;)

   Poista
  3. Se kulma jossa käänsi selän mulle ei vaan ollut tuonkaan vertaa valokuvauksellinen kuin muut xD

   Poista