maanantai 11. toukokuuta 2015

Orifame Pantteri Peijakas - kokonaisen 1 vuotta!

Onnea rakas pikku tirppana, pikku musta, mustasurma, musta barbaari, mustikki....!
(lista on loputon)


Kreeta oli saanut jo perjantaina postia kotipesästä. Pikku emäntä oli tarmokkaasti halunnut avata kuoren joten se oli hyvässä tallessa keittiön kaapissa maanantaihin saakka.


"Ja vauhtiin!"


"Namnam, herkkujakin."Velipoika näyttää mallia.

"Tiäks kato ku mulla on ollu jo niin monet synttärit et mä osaan nää...""Ärrinmurrin, et saa."


"No menikö se Konsta nyt mun herkuille!?!"


"Mmmmmm, herkuilla marinoitua onnittelukorttia..."Kreeta kiittää onnitteluista kunhan pysähtyy joskus tänä iltana uuden lelunsa lumoista.


Konsta kävi ulkona seikkailemassa sinä välin kun Kreeta leikki. Sadekuuro pääsi yllättämään ja pihavarasto tarjosi sateensuojan. Samalla äijä pääsi tutustumaan varastoon ilman talutinta. Kun sade ja tuuli ei ottanut laantuakseen Konstalle tarjoutui vaihtoehto juosta kipittää etuportaalle omin tassuin...

(seuraa videomateriaalia vinossa muodossa tapahtuneesta - linkittäjä ei ota vastuuta onnistumisesta, kyseessä ensimmäinen yritys linkittää videota blogiin)


...no eihän se suostunut! Kissa kainaloon ja menoksi. Pihalla Konstan mielestä oli kuitenkin jo ihan hyvä sää ja herra päätti ottaa omat tassut alleen. Voi sitä vauhdin huumaa kunnes tunsi taluttajan käden valjaissa. "Njääh, en mä haluakaan, mennään vaan sisään."

6 kommenttia:

 1. Onnea, niin se aika rientää! :)

  ps. Onko teillä samanlaiset Vallilan kaupunkiverhot ku meillä, mutta puut vaan on vihreen sijasta punaset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee, edessä eka yhteinen kesä pikkutirppanan kans :) Taitaa muuten olla, oon muistaakseni kattonut joskus samaa!

   Poista
 2. Onnea Kreeta! Onko siitä jo vuosi? Oho.

  Kauniit kissat, ei voi muuta sanoa. Ihana, että ovat olleet niin terveitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin juuri 4 päivää rentoutumassa "mummolassa". Meillä on ollut vähän haasteita syömisen ja käyttäytymisen kanssa kun Konstaa niin ulkoiluttaisi... Hetken jo olin varma, että se on nyt varmasti kuoleman sairas mutta ei, eiköhän se syy löydy vain siitä keväästä. Eli toivottavasti terveinä pysyvätkin :) Jotain hammaskiven tynkää näyttäisi Konstalla taas olevan, menee varmasti puhdistukseen seuraavalla ell-tarkastuksella mutta sitähän aina satunnaisesti tulee.

   Poista
 3. Onnea, pikaiseti olen käynyt täällä, mutta nyt oli aikaa tovi ja käytin sen blogisi lukemiseen :)
  Valtavan hieno eväs pöytä tuolla yläkuvassa, nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pipanaipana kasvaa vauhdilla ja haastaa isoveljeään painiin minkä kerkeää :)

   Poista