lauantai 8. marraskuuta 2014

Hurjat Halloween kuvaukset!

Ja jos luulitte tämän pitävän sisällään jotain hienoja asukokonaisuuksia ja pelottavia meikkejä niin metsään meni... Ei tästä meidän laumasta tämän hurjempaa saatu aikaiseksi.Kun Konsta ei onnistunut kuvissa, niin laitetaan edes kuva tuosta Konstan näköisestä tyypistä puolalaisessa taideteoksessa. 

Kysymys kuuluu, oliko Konsta niin hirmuinen ja pelottava ettei siitä saanut kuvaa? Eikös se niin mene, ettei kummituskaan näy peilistä...


Kreetan päänmenoksi Halloweeniin sopivan värinen lelu (brändiväri? -ymmärtäköön ken haluaa). Tää taisi olla paras mihin teeman puitteissa kyettiin? Säälittävää. Palvelija koki pelottavia hetkiä nieleskellessään leijailevia höyheniä *köhköh*


Seuraava kuva on lähinnä äärimmäisen söpöyden höpshöpshöpspuspuspuslaatua. Sekuntti kuvan ottamisen jälkeen musta pantteri hyökkäsi raketin omaisesti kohti kameran hihnaa ja mukana lenteli puuhkan päässä roikkuvan lelukepin pää.


Aina ei ole ollut näin kesyä menoa. Siitä todistusaineistoa teemalla nolaan itseni (niin siis kuvassa vasemmalla) ja tunnistamattoman kaverini julkisesti. Kaverille muuten synttärionnea tähän päivään!


Tänä viikonloppuna meillä taitaakin olla hurjempi meno kuin viikko sitten. Kreeta pyörii täällä turhopuromainen sukka yllään ja kauluri päässä. Kyllä, sterkkauksessa on käyty, voi pientä. Tästä reippaasta pikku toipilaasta lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Hurja-Kreeta! (Ja toipumista samaan syssyyn... Pientä...)

  Aika hurjaa menoa kuitenkin alakuvassa �� Noo, komea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauluri on vähän hillinnyt pahimpia menohaluja mutta on se vaan silti aika tättärää jo :D

   Joo, pelottavia naisia :D

   Poista