lauantai 23. elokuuta 2014

Nukkumisjärjestelyjä

Niin niin. Yöthän meillä nukutaan hyvin. Kreeta Antin kainalossa joskin me palvelijat nukumme hieman huonommin, kun pitää miettiä jääkö pieni kissa alle... Antti on ollut viikonloppuna poissa ja tänä aamuna herätessämme koko lauma oli samassa sängyssä. Elli tosin siististi tarpeeksi kaukana kummastaki orientaalisesta ihmetyksestä. 


Entäs sitten päiväsaikaan... Mikäli sohvalla on sylejä tarjolla, on siellä Iso K ja/tai Pikku K, mutta Elli on pysytellyt hajuraon verran kauempana. Mielenosoituksellisesti viskihuoneen nojatuolissa, josta näkee suoraan sohvalle tai keittiössä pöydän alla tuolilla, josta samoin on suora näkyvyys sohvalle. Siellä se muka nukkuu vaikkakin paikoin ainakin toinen silmä seurailee muiden toimintoja... 

Hyvä vaihtoehto Ellin mielestä on myös todella mielenosoituksellisesti asettua talon keskipisteeseen eteisen-keittiö-olohuoneen välimaastoon. Siitä on hyvä paheksuvasti mulkoilla ohi kiitäviä siimahäntiä (rakkailla orienteillä on monta nimeä).


Nämä kaksi sen sijaan voivat parkkeerata vaikka samaan syliin nenät tai hanurit vastakkain tai hanuri nenää vastaan tai... Viimeisimmästä todistus eilisillalta, kun Konsta joutui ottaa holhoavan roolin pestäkseen Kreetan hanuria. Että kyllä ne nykyajan miehetkin osaavat!


Kukas muukaan telkkarissa kuin Kreeta suoraan blogista jättimäisenä heijastettuna...


Tällä kaksikolla on siis vielä töitä tehtävänä, mutta kyllä ne jo saman pöydän alle mahtuu. Ainakin siis kauimmaisille paikoille...


Tänään oli ensimmäinen testi kaikkien kolmen keskenään jättämisen suhteen... Elli jäi nukkumaan saunan ylälauteelle ja orientaalit jäivät vetämään päiväraveja. Palatessani eteisessä vastassa oli tuttu näky, Elli ja Konsta. Kreetaa ei näkynyt. Hiippailin olohuoneeseen korvat höröllään silmät lautasen kokoisina. Ei havaintoja... apua. Pian kissojen huoneesta kuului ääntä. Hipsin katsomaan ja siellähän se kuopus oinisteli kiipeilytelineen ylähyllyllä - miten lie sinne päässyt.

Ainakin siis reilut 3 tuntia pysyivät nahoissaan keskenään, ehkä pystyvät samaan maanantaina osittaisen hoitovapaa päivän verran?

5 kommenttia:

 1. Hienostihan siellä on mennyt, jes :)
  Ihana tuo viimeinen nukkumakuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi :) Ellinkin kanssakin jo menee siihen malliin ettei tarvi joka ohitustilanteessa ojentaa ja sähistellä. Ehkä nämä täällä huomenna vajaan työpäivän täällä pärjäävät keskenään... Eri asia pärjäänkö minä ;)

   Poista
  2. Niinhän se on :) Muistan kun Vivi tuli taloon, no onneksi oli ukko kotosalla sillon kun ite piti mennä töihin, mutta silti huoletti. Parin päivän jälkeen Minni ois kyllä halunnu olla kaveri mutta Vivi sähisteli ja leikki vaikeasti tavoiteltavaa.. :D Kyllähän ne sitte aika nopsaa ystävystyi.

   Poista
 2. Hienosti menee! Elli vähän vielä katselee - onhan pieni K varmaan vähän outo ja niin hirmu energinenkin �� Kyllä se siitä pikku hiljaa...

  Mutta kaunis Kreeta on. Upea!

  Mammalla voi tosiaan olla vaikeaa jättää ne keskenään. Sellaista se on. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kummasti olivat siellä eilenkin pärjänneet. Hirveä nälkä vaan tietysti pienimmällä :D

   Elli on aika pätevä, ankara kurinpitäjä, niin kai sen kuuluu mennä... :)

   Poista