lauantai 2. elokuuta 2014

Jo on aikoihin eletty...

On tosiaan sanoi Elli, kun 11 vuotiaana joutui ensimmäistä kertaa tutustumaan kauluriin.


Ulkoilevana kissana Elli on kesähelteillä tutustunut kaikenmoisiin hyönteisiin. Valitettavasti ohimot on olleet ötököille niin herkullista riistaa, että Elli on raapinut ne ihan auki ja paiseille eikä näillä keleillä parantuminen tapahdu ihan tuosta noin vaan. Ensihoitona emännän kanssa laitettiin Bebanthenia ja kun saatiin mies taas takaisin taloon alettiin tarkempi hoito. Puhdistetaan, levitettään hydrokortisonia ja lopuksi Bacibact pulveria. Imeytymisen ajaksi laitettiin eilen kauluri, mutta todettiin Ellin olevan niin kiltti potilas, että tänään sai olla ilman kauria valvovien silmien alla.


Kiitos siis hyvistä vinkeistä! Ohimot näyttää jo huimasti paremmilta!

Ja tosiaan... Mies palasi toissa yönä reissultaan ja kissat menivät ihan pähkinöiksi. Konsta seurasi joka paikkaan silmä kovana tuijottaen ja höristen, ettei vain kadota miestä hetkeksikään silmistään. Elli, jolle emännän syli ei ole kelvannut koko viikon aikana kiipesi miehen päälle nukkumaan ja pisti kehräykseksi. Mitenköhän tämä nyt pitäisi ymmärtää?


No joo, osasi se Elli kaulurin kanssa ensin törmäiltyään rentoutuakin, ei kai ollut muutakaan vaihtoehtoa.


Voin sanoa, että tulee kalliiksi pitää viikon radiohiljaisuutta miehestään. Viikon aikana ennättää shoppailemaan... paljon. Pyöräilysunnuntain jälkeen palkitsimme tsempparin kanssa itsemme kylpylämatkalla. Hyvää ruokaa, skumppaa, kylpylässä lillumista ja shoppailua. Reissu piti sisällään myös elämäni ensimmäisen visiitin Ideaparkiin. Sieltä löytyi noinkin mainio juliste, jonka pistin raameihin työ/kissojen huoneeseen.


Tuollainen puskajussi meillä lymyilee tuolla pienessä etupihan viidakossa. Konsta tykkää ryömiä aidan ali puskaan kyttäämään mm. lintuja. Viidakkokissa on taas onnistunut tuon taluttimensakin saamaan jostain väärästä välistä, hohhoi.

En haluaisi pahoittaa omaa mieltäni, mutta sanotaan nyt vielä lyhyesti, että maanantaina se taas alkaa... arki. Noh, saattaa olla, että luvassa on vielä pieni lomanen lähiaikoina, siitä sittemmin lisää. On se kivaa, kun on jotain jännää luvassa... tihih.

4 kommenttia:

 1. Hieno juliste. Niin, edellisen postaukseen pitää varmaan lisätä, että shoppailemaankin ehtii... ��

  Työtä täälläkin pian - työniloa nyt kuitenkin toivotan. Eikö se ole niin, ettei se lomakaan muuten tule?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, kai nää työt on tehtävä että taas voi lomailla... sitten joskus :)

   Poista
 2. Hei, kiva blogi sinulla! Kauniita kisuja :) (ja hitsi vie miten komean kaulurin oot löytänyt!)
  Tervetuloa vastavierailulle :) mylifeandthatcat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi oli ostettu kauluri jemmaan, vaikka ei olla aiemmin tarvittu... Klikkailenpa itseni samalla vierailulle, kiitos kutsusta!

   Poista