sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonlopun viihdettä

Konsta viihtyy niin ikkunalla katsomassa luontoa kuin televisionkin edessä. Kävi jopa mielessä laittaa ohjelmia pahan päivän varalle tallennukseen, etenkin kun liskojen lisäksi pingviinit saivat ihan megasuuren suosion!

Voi näitä nykyajan nuoria... television edessä vain päivät pitkät.

Huomenna olisi palvelijalla paluu arkeen. Kuinka ottaa vielä ilo irti viimeisestä vapaa/lomapäivästä?

7 kommenttia:

 1. Konsta on niin sielukas! Ei muuten ollenkaan huonompi idea taltioida ohjelmia, jos toinen niitä katsoo. Meillä Kape-Rex katseli ohjelmia, nämä nykyiset eivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi myös animaatioelokuvat kelpaavat, että ehkä niitä voi kaivaa tuolta dvd-kätköistä tarvittaessa :D

   Poista
 2. Hahaa :P Meillä ovat niin tolloja etteivät ymmärrä telkun päälle.. Paitsi Vivi joskus harvoin. Tietokone onkin sitte toinen juttu, ja ruudulta seuraillaankin kovasti virtuaalihiiren muuveja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tietsikan näyttökin kelpaa ja Konsta istuu yleensä siinä tuulettimen vieressä joka puhaltaa hanuriin samalla mukaa lämmintää ilmaa :D

   Poista
 3. Meillä katit tykkää lintuohjelmista ollessaan sopivalla fiiliksellä, mut taannoinen Avaran luonnon mahtava pingviinidokkari ei aiheuttanu minkäänlaista kiinnostusta muissa ku ruudun ääreen liimautuneissa ihmiskatsojissa. Koirahan tykkää sitte kaikenlaisista eläindokkareista ja yleensä niitä jollain tapaa vähän kommentoikin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleeni hiipi ajatus koirastanne katsomassa jotain viihdyttävämpää, esim. hauskoja kotivideoita, nauraa repeilis varmasti ainakin kissojen mokailuille :D

   Poista