lauantai 1. helmikuuta 2014

Yhdistelmä suosikeista!

Parhaat ihmiset, mitä mainiointa helmikuuta!

Kissojen lisäksi sydäntäni lähellä on musiikki. Käytänkin nyt tilaisuuden hyväkseni ja kannustan kaikkia tutustumaan suuren suosikkini uuteen tuotokseen. Kyseessä on muusikko-kirjailija-kuvittaja-piirtäjä-radiotoimittaja, sanoisinko yksinkertaisesti, taiteilija Jarkko Martikaisen uusi levy Koirien taivas.

Oma versioni saapui julkaisupäivänä suoraan postilaatikkoon!


Katsoin juuri eilisen Ylen "Puoli seitsemän" jakson, jossa Jarkko oli vieraana ja kertoi mm. suhteestaan eläimiin ja lemmikkeihinsä. Muutamassa lauseessa hän kiteytti täydellisesti elämän kissojen kanssa. Katsokaa ihmeessä vielä kun jakso on netissä nähtävissä!


Myös sanoituksissa ja muissa töissään eläimet ovat usein läsnä. Uuden levyn kappale "Blondi" saa eläinihmisenä ainakin itseni miettimään... 

Tammikuun vaihtuessa helmikuuhun ulkona sataa lunta, mutta toivon kevään olevan silti lähempänä taas hitusen verran. Olen päättänyt, että helmikuusta tulee hyvä kuukausi! Kevät tulee kyllä enkä suostu työelämän huonojen uutisten antaa lannistaa, sillä pääsenhän helmikuussa kahteen otteeseen Jarkon keikalle.

Ja jollei nyt ihan koko kuukautta niin ainakin hyvää viikonloppua kaikille!

ps. hammashoidot onnistuivat itse kullakin, toisen osalta remontti jatkuu edelleen.
Nimim. kissojeni hampaat ovat paremmassa kunnossa kuin omani

6 kommenttia:

 1. Kävin heti tutkimassa Martikaisen uutuutta.. Voisin pitää enemmänkin, hm. Ehkä pitää hankkia kunnolla kuunneltavaksi - kiitos vinkistä!

  Oi hammaslääkäri! En halua edes ajatella!

  Helmikuusta hyvä hetki! Kannatan! (Nyt mä ymmärrän kissoja, miten huono olo niillä voi olla nukutuksen jälkeen. Nimim. Kolme päivää mahataudissa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olen saanut viestilläni muutamia henkilöitä tutustutettua uuteen musiikkiin, en halunnut tyrkyttää, mutta jotenkin sopi blogin aiheeseen :) Tämä on juuri sitä musiikkia joka paranee joka kuuntelukerralla ja hetken päästä siihen onkin jo koukussa! Jarkolla on kolme soololevyä tuota Koirien taivasta ennen tehtynä, osassa enemmän akustista ja kansanmusiikkisävyä kuin uusimmassa.

   Hyvän tästä helmikuusta tehköön sekin että seuraavat treffit hammaslääkärin kanssa on vasta maaliskuussa ;)

   Poista
 2. Aion ehdottomasti tutustua ajan kanssa, ehkäpä viikonloppuna, kiitos vinkistä, kerron
  sitten mitä pidin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen mistä muutenkin pitää ;) Yksi paras juttu Jarkon musiikissa mun mielestä on se, että se saa ajattelemaan. Joskin joskus asioita ja kysymyksiä mitä ei muuten koskaan mieleen tulisi, mutta mielenkiintoisia asioita kuitenkin! Mm. tuossa Puoli Seiskan jaksossa mietittiin sitä millainen se Hitlerin suhde koiraansa olikaan... syytönhän se koira isäntäänsä oli.

   Poista
  2. Niin tuo onkin se ikuisuus kysymys, vaikea sellainen. Mielestäni koira aina on syytön isännän tekemisiin
   ja siihen myös millaisen isäntä koirastaan muokkaa.Harvoissa tapauksissa tietenkin sairaus tai vaikea
   luonteen heikkous saattaa vaikuttaa koiraan.Eläimen ja ihmisen suhde on aina niin vaikea. Ps mulla kävi töissä kissa
   vieras, tuli ylväästi avonaisesta ovesta, onneks Jalo ei ollu paikalla :)

   Poista
  3. Vaikea, erilainen ja siksi niin rakas. Hui, mitähän olis Jalo sanonut jos olis ollut paikalla :)

   Poista