maanantai 16. syyskuuta 2013

Talossa muutama elukka lisää!

Ehkä joku meni lankaan!?


Eli ei konkreettisesti eläviä elukoita vaan innostuin vähän sisustusputiikissa...


Keinutuoli sai siis oman tyynynsä, kunniapaikalla on nyt kisu. Vai sanottaisiinko Misu? Misu oli ensimmäinen kisumme, tai siis oli talossa jo ennen syntymääni joten arvata saattaa ettei ole hetkeen ollut keskuudessamme.


Konsta kävi tekemässä tuttavuutta.


Konsta maistoikin hieman. Rusettiin jäi pienet han-paiden jäljet. Elli kävi tekemässä tuttavuutta kuvausten jälkeen, haistoi, ei maistanut.


Ja muutti meille pari koiruuttakin! Ensimmäisiä rotusuosikkejani, ranskiksia ja koska näitä ei varmaan meille muuten koskaan muuta niin olkoon siinä sitten sohvaperunoina. Pahoittelen sohvalla remuavia kissan karvoja, kuuluu kalustukseen.

2 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä! Hassua, että Konsta ihan maisteli. Luuletko, että se näki siinä kissan? Mitähän ne sanoisivat parille koiralle sohvalla...? :)

  Jos elukat katsovat telkkaria ja varmasti näkevät liikkeen, eläimet luonto-ohjelmissa jne. En ole koskaan ajatellut, ymmärtävätkö ne kuvia. Ehkä. Jännä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsta tutustuu asioihin hampailla, näki siinä varmaan jotain ihanaa kiiltelevää kun rusetti hohti valossa. Koirat ei kyllä herättäneet mitään tuntemuksia, ehkä ihan tietoisesti halusivat olla välinpitämättömiä niitä kohtaan ;) Ehkä värikkäät kuvat olisi parhaita testaamaan tuollaista?

   Poista