torstai 8. elokuuta 2013

Shoppailemassa kissamainen pilke silmäkulmassa ;)

Tässähän on nyt ihan huomaamatta ja vahingossa päässyt käymään niin, että vaatekaappiin on kesän aikana eksynyt kaikenmoista tietyllä printillä varustettua matskua...

hups.


Tultiin eilen Uumajasta. Ostin siellä erään putiikin tyhjäksi ja mm. nämä kaksi uutta paitaa seilasi lahden yli uuteen kotiinsa. Kappas, kissoja. Jopa paidan punertava väri ei hillinnyt ostajaa.


Kunnon oksennusprintti, mutta ei se mitään kun ovat kissoja. Kyllä siinä työkaverit saa päänsärkyjä ja pahoinvointikohtauksia, kun porhallan toimistolle loman loputtua uudessa kauluspaidassani!


Ja minä se vaan nauran yhtä mehevästi kuin tuo kissa paidassani! Kunnes totuus iskee ja huomaan, että loma on tosiaan loppu, siksi myös "why so serious" naama.


Alkulomasta käytiin veljen tytön synttäreiden kunniaksi ostoksilla ja tarttuihin sieltä itsellenikin jotain... Kissakassi on ollut kovassa käytössä. Juuri tuli testattua, että se kestää kantaa hyvin myös A-Marketin ostoksia.


Minä ja tyttömäisyys eivät kulje käsi kädessä, mutta annas olla, kun on kyseessä kissakuosi. Johan kelpaa uudessa mekossa tepastella. Oman tyylin nimissä kuitenkin ehkä yhdistän tähän maihari tai conversetyyppisen kenkäratkaisun.


Jotta semmosta asiaa tällä kertaa. Asukokonaisuudet tietysti kruuna kotoa mukana tuodut kissan karvat.

Pahoittelut järjettömän huonosti otetuista asukuvista, tietyistä syistä en ole muotibloggaaja.

5 kommenttia:

 1. Minäkin näin tuon kissamekon kaupassa, se on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä muuten unohdin jutusta tiikerinaamaneuleen jonka ostin jo aiemmin... hups. Kyllä kelpaa nyt kissojen karvojansa vaatteisiini levitellä!

   Poista
 2. Vau piten käheet hepeneet! Kyllä nyt pukkaa kadetta miäleen ;)

  VastaaPoista
 3. Onpas kissakuosia! Kivoja vaatteita, kyllä! Mää en kyllä ole kissakuoseihin juuri törmännyt, mutta tykkään, tykkään...

  VastaaPoista
 4. No jo on kyllä. Nyt viimeistään maineeni on lopullisesti mennyttä, kun esiinnyn julkisesti joka viikko jokin uusi kissakuosi ihollani. Ei haittaa!

  VastaaPoista