tiistai 13. elokuuta 2013

Back to reality!

Nytkö se neljä viikkoa jo meni?


Meitä väsyttää ja työviikosta on mennyt vasta alle puolet...


Mutta vakavoidutaans sitten vielä vähän ja siirrytään itse asiaan. Konsta on selkeästi kaivannut rutiineja jo hetken elämäänsä. Loma on kiva, mutta joku raja sentään sillä kotona hengailulla ja jatkuvalla paapomisella. Alkaa isoa miestä ällöttää, ettei ruokakaan maistu (Konsta on ollut nirso iltaruokana tarjottavien uusien märkäaterioiden suhteen).


Elli oli ensimmäisen työpäivän jälkeen hyvin hyvin järkyttynyt. Aamulla nousivat kukon laulun aikaan ja antoivat kyllä ruokaa, mutta kukaan ei muistanut päästää aamulenkille! Kuinka nyt voi tietää onko reviiri kunnossa?


Kun töiden jälkeen Elli pääsi ulos ilmeisesti liian pitkän tauon jälkeen, se päästeli tuhatta ja sataa spurtteja pitkin pihaa. Niin koomisen näköistä, että palvelija meinasi laskea alleen sitä menoa seuratessa. 


Konsta tosiaan innostui rutiineista niin, että maanantaina alettiin taas naksutintreenaamaankin. Aiheesta innostuneena otettiin uusi temppu harjoittelun alle. Käskynä "nouse" ja Konstan tulee nousta ylöspäin nostaen etutassuja maasta. Tänään se sujui jo niin hienosti, että pyllykin nousi ilmaan!


Mitäs muuta me jo ennestään osataan... Molemmat kissat tuntee käskyn "istu" ja Konsta sen lisäksi "tassu", "koske" ja "katse". Tassussa Konsta koskee tassullaan kosketuskeppiä, koske komennuksella koskettaa kuonollaan ja katseella otetaan katsekontakti.


Reipas poika palkittiin tänään vielä valjastelulenkillä. Konsta käveli reippaasti tietä pitkin peltojen läpi ja vaanisteli Ellin kanssa puskissa räpisteleviä lintuja. Oli kivaa. Lopuksi vielä napattiin mukaan muutama omena omasta pihasta. Tuollaisia meillä siellä kasvaa...


Joidenkin omppujen poskia jo kivasti punottaa.


Pihaan on ilmestynyt muutakin uutta. Kesän sammakkotraumasta yli päästäksemme pihassa tervetulleeksi meitä ja muita toivottaa komea sammakko! Tuota jo melkein voisi kuvitella pusuttavansa, taidan silti pusutella vain kissoja.


Hämärtyviä iltoja piristää kiinalaishenkiset valot. Kissoista näiden asennus oli huippujännää. Ellinkin piti kiivetä aidalle asti ihmettelemään... Missä se kamera aina on kun tarjolla olisi hauskoja kuvia?

2 kommenttia:

 1. No ei haittaa, vaikka loma loppui, kun noin kivaa on arkenakin :D

  Hienoja temppuja osaavat! Kyllä kissakin oppii, motivaatiosta ja viitseliäisyydestä se kai kiinni on. Siis ihmisen viitseliäisyydestä. Nyt tuntuu pieni pisto sydämessä - pitäisi aloittaa taas. Luulen, että Karrkki voisi olla aika noheva.

  Ihana piha teillä! Kelpaa tassutella! Omenoita meillä ei tänä vuonna tule, luultavasti syy on se sama hallayö, joka vei lakatkin
  :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karrkki hokaisi naksuttimen jujut varmasti helposti. Konstan kanssa treenaillaan ilmankin sitä jos vaikka kyse yhden herkun saamisesta. Voivoi, onneksi ei ole hallaa täällä näkynyt. Aamuisin tosin kovin usvaiset on olleet pellot kun töihin on ajoissa heräilty viime viikolla.

   Poista