sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonloppu parhaassa A-luokan seurassa.

Vaikka vappua pukkaa päällensä niin meille tuli perjantaina JOULU! 

Ensinnäkin, saatiin parin vuoden odotuksen jälkeen Orifame kotipesästä Senja kylään. 

"Tämä mies kuuluu parhaaseen... A-ryhmään...
Vai pitäisikö sanoa O-ryhmä? O niin kuin Orifame."

Toisekseen. Senjan laukku piti sisällään kaikkea jännittävää tuliaista! Toki mukana tuli myös vieraan kissan tuoksua, jolle Konstan piti paikoin sähähtää. Elli nuuskaisi muutaman kerran, totesi tilanteen ja keskittyi tuliaisiin.


Mau name is Bond. James Bond.


Yleisön suosikeiksi tuliaisista nousi hienot kaulapannat. Konstasta tuli James Bond ja Ellistä rokkimimmi. 

Näissä kelpaa lähteä vaikka juhliin!


Elli oli hirmuisen hienon näköinen huivissaan. Huivi tosin riisuttiin aina uloslähtemisen yhteydessä. Senjalle luvattuja päästäisiä ja myyriä ei tällä kertaa tuotu portaalle, mutta hienosti kissat näyttivät kuinka luonnon helmassa asumisesta nauttivatkaan. Konstakin pääsi sunnuntain kunniaksi ensimmäiselle valjaslenkille tänä keväänä!


Ihan huippu mahtis paras juttu oli viikonlopun teemaan muutenkin soveltuva LOHIKÄRMES!


Konsta kantoi, kaatoi, paini ja tappoi minkä kerkesi. Lauantai-iltana kaupunkikierroksen ja eksoottisten ruokaelämysten jälkeen, sohvalle kokoonnuttiin katsomaan Hobitti dvd:n ekstroja. Mikäs siellä lopussa muukaan kuin lohikäärme!

Eksoottisista ruoista sen verran, että lauantaina päivällä nautittiin lounasta tanssii sushien kanssa tyyliin vaasalaisessa Magokoro ravintolassa ja illalla valmistettiin kotiversio intialaisen ravintolan mangokanasta. Vihreällä teellä maustettu olut toimi mainiosti lounaan kyytipoikana ja illalla lämmiteltiin takkatulen loimussa punaviinilasilliset kissojen lisäksi seurana.


Kaikki hauska se vaan loppuu aikanaan ja yhtäkkiä oli jo sunnuntai! Ei kiva, mieluusti olisi pidetty Senja täällä pidempäänkin. Lauantai-iltana tehtiin Ellin vihoittelevalle selällekin diagnoosia ja mieli rauhoittua kummasti, kun oli osaavaa ja ymmärtävää tukea seurana, Elli jatkakoon harjoituksia niin pysyy selkä vetreänä. 

Onneksi on muutenkin kaikkea kivaa tällä osastolla odotettavissa ja reilun kuukauden päästä mahdollisesti visiitti kotipesään tiedossa. Ehkä myös muitakin tuliaisia esitellään vielä jossain vaiheessa... Ruoat ja herkut varmasti jo siinä vaiheessa on syöty parempiin nassuihin.

Pysytään siis kuulolla! 

2 kommenttia:

  1. Mukava vierailu ja niiin komeat kissat! Konsta on tyylikäs, niin tyylikäs!

    Pysytään kuulolla! Oikein hyvää kevättä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Vapputerveisiä luvassa kun tässä ennätetään, kuviin mukaan on lipsahtanut ainakin yksi tuliaislaukun tavara... :)

    VastaaPoista