sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen tipuset

Pääsiäisenä lähdettiin koko lauman kera "mummolaan" rentoutumaan. Ohjelmassa oli trullitelua (kyllä, palvelija pikkuveljensä joka ei ole enää niin pieni kanssa kävi neljällä ovella), laadukasta sählyä perhepiirissä, kokko, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kissoillakin ulkoilua. Kreeta tykkäsi kyttäillä keittiössä jälleen lintusia. Sekä tietysti pöydän antimia jos silmä vältti... 
Pipanalle ulkoiluksi riitti pieni lenkki talon päähän ja lähinnä portaalla kevään nuuskuttelu.Konsta innostui tietysti heti kunnolla. Taloa ympäröi vielä lumivallit joten lämpöisimmässä paikassa talon päädyssä äijän pystyi irroittaa taluttimesta.


Ja voi että kun siellä olikin sitten niitä miesten hommia, nimittäin hirvittävää nuuskuttelutouhua.


Onneksi rentoutukseksi löytyi vähän heinääkin laidunnettavaksi. Kovin tosin oli vielä kuivat eväät.


Vielä vähän enemmän saisi tulla niitä lämpimämmän kevään merkkejä vaikka toki kotosalla kevät on jo huomattavasti mummolan pääsiäistä pidemmällä. Suunnistuskausikin on alkanut jo pari viikkoa sitten joten sekin olisi huomattavasti miellyttävämpää jos ei tulisi räntää päin näköä ;)

Näin täällä, kuinkas muualla?

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa että tuli hyvät "päästäiset" juhlittua :)
  Hauskaa nuo äijähommat. Onkohan jotain siamilaisvaikutetta tässä. Eipä nimittäin ole itsellä aiemmin ollut yhtä nuuskua kattia kuin meidän siami. Ihan tolkuton sniffailu ulkolenkeillä tai muutenkin. Elämää koetaan vahvasti nenä edellä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin onnellinen että molemmat kissat on nuorena leikattu. Kamalat kauhukuvat siitä millainen merkkailija tuosta äijästä muuten olis tullut. Nytkin tekee sitä jos oikeen hajut jyllää. Ja tämä kaikki varmaan siitä kun on niin herkkä ja tunteellinen epeli. Joskin ne herkät ja tunneasiat haistetaan aika usein nenällä ;)

   Poista