sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Jännän äärellä - Kreeta ja suuren suuri maailma, osa 672

Tänä viikonloppuna oli pitkästä aikaa (sitten toukokuun) ensimmäinen viikonloppu vapaana vailla ohjelmaa. Sääkin oli tämän kesän mittakaavassa suhteellisen hyvä, etenkin lauantaina ja sunnuntai-iltana. Sehän tarkoitti ulkoilua myös kissoille!"Mä oon niin söpö kun mä näin kovasti keskityn!"


Perjantaina Antin grillaillessa ulkona, kissat olivat taluttimissaan auttamassa ravinnon saannissa. Kreeta nimittäin taisi napata elämänsä ensimmäisen hiiren! Tilanne sattui grillin takana aidan toisella puolella joten selkeää kuvaa tilanteesta emme saaneet. Piipitystä oli kuulunut ja valvovan silmän saapuessa paikalle, vaelteli hiiri kivikkoisessa rinteessä karkuun. Se katosikin Kreetan taluttimen ulottamattomiin jättäen jäljelle pienen kissan ihmetyksestä sekavana. Ja mitäpä teki Konsta... Katseli ja touhusi omiaan vaikka herran talutin olisi ulottunut Kreetaa pidemmälle. Siinä sen taas näkee kuinka tytöillä tuo saalistus tulee luonnostaan...

Reipas pipana!


Lauantaina aamulenkkien jälkeen kissat jäivät päiväunille kotiin ja palvelijat suuntasivat kaupunkilomalle keskustaan. Aurinkoa, shoppailua, hyvää ruokaa, juomaa ja paljon ihania tuttuja osui kohdalle! Mukavan rentouttavaa kaikin puolin! Instagram (days_of_a_crazy_catlady) tarjoaa kuvina lisää kuulumisia lauantain osalta.


Sunnuntai-ilta yllätti upealla auringonpaisteella ja ehkäpä ensimmäisen kerran tänä kesänän grillatut eväät maltettiin syödä ulkosalla. Vielä sauna päälle ja vihta saunaveteen, eiköhän siinä ole aika täydellisen viikonlopun täydellinen päätös?


ps. enää viikko lomaan!

6 kommenttia:

 1. Jaksaa, jaksaa...! Enää viikko!

  Kaunis Kreetta. On kyllä upea hiirenmetsästäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika uskomaton pipana :) Kyllä me vielä viikko maltetaan!

   Poista
 2. Niin kauniit kissat, ihana kesäpäivä ja aurinko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän onkin oikeastaan kaikki mitä täydelliseen päivään ihminen tarvii :)

   Poista
 3. Jännän äärellä mutta hienosti taisi sujua, ei näy ainakaan minkäänlaista valjashalvauksen oiretta (jos on ollutkaan?) ja vallan hiirestämäänkin päästiin. Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hienosti pipana kulkee valjaissa. Menee enemmänkin omia reittejä kun taas Konstan kanssa voi käydä melkeen jopa kävelyllä. Eiköhän se Kreetakin siitä opi :)

   Poista