maanantai 11. marraskuuta 2013

Serkkutyttöä tapaamassa!

Isien kunniaksi vierailtiin viikonloppuna kotipuolessa. Samalla saatiin mainio mahdollisuus tutustustua serkkutyttöön, Hippuun (kuvassa vasemmalla - kouluttaja sukuun kuuluvaa kuvausrekvisiittaa). Hauska pumpulinen palloro oli kyseessä!


Tilanne meni kuten arvata saattaa. Elli antoi tassua ei niin kauniisti pariin otteeseen ja neuvottelut oli käyty, Hippu oppi siis tulemaan hienosti Ellin kanssa toimeen. Tämän jälkeen Elli suostui yhteiseen koulutussessioonkin, herkuilla oli tässä tärkeä rooli.


Konsta hiipi naksuttimen tutun äänen kuullessaan portaisiin katsomaan menoa, mutta lähemmäs ei vielä ensimmäisenä iltana uskaltauduttu. Seuraavana aamuna olisi melkein yhteistä leikkisessiotakin voitu harkita, kun Konsta oli jo nenäkkäin koiran kanssa ilman sen kummempaa suhinaa. Konsta jökötti paikoillaan ja Hippu yritti reippaasti heittää kissalle palloa. Ei lämmennyt. 

Ei vielä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. 


Kaikki kunnia tästä tapaamisesta Hipulle, joka ei haukkunut kissoille eikä ajanut niitä takaa vaan lähestyi rauhallisin ottein. Kyllä sellaisen koiran kanssa Konstankin mielestä voisi harkita lähempää tutustumista. Konstaapeli Kakkapylly kuitenkin astui kuvaan ja kissojen kanssa päätimme vaihtaa "mummolaa" laitettuamme appivanhempien päiväpeiton pesukoneeseen. Muistikohan joku ottaa sen pois?

ps. Pahoittelut pimeistä suttuisista kännykkäkuvista, jotain todistusaineistoa kuitenkin piti laittaa jakeluun.

4 kommenttia:

 1. Onpas Hippu-Liisa ison näköinen tuossa kuvassa :) Ja aikamoinen eläinkuiskaaja tuo kouluttaja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :D Vähän vielä koira lähempänä kameraa kuin kissa että varmasti hämää silmää mutta iso tyttö se jo oli! No miettikääs nyt, en ole nähnyt koulutusohjelmia jossa kissaa ja koiraa yhdessä noin mallikkaasti olisi koulutettu ;)

   Poista
 2. Mallikkaasti sujuu, todella! Koira on siis nyt koulutettu pysymään kaukana Ellistä - se on oikeasti hyvä, jos Elli ei (vielä) tahdo tehdä lähempää tuttavuutta.

  Aika söpökkä pieni pallero kyllä... tuo koiruliini. Kyllä niistä vielä jonkinlaiset kamut tulee, ajan mittaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellillä taitaa olla vähän sama lähestymistapa koiriin kuin teillä Leolla. Konsta tarvisi vain aikaa lisää rauhallisen koiran kanssa ja voisivat olla kuin teillä kissan ja koiran parivaljakko :)

   Poista