sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Rauhaisaa kesäsunnuntaita!

Hiiohoi. Konsta se ettii aina korkeimmat paikat joista näkee kauuuuuuuas!


Raikas kesätuuli kutittelee korvia juuri sopivasti. Grillin päältä näkee vaikka tien päässä ohi kulkevat hevoset!


Toki grillin päällä voi suorittaa sunnuntaisen varpaiden välien siivouksenkin.Lauantain sadepäivän kunniaksi palvelijat kantoivat kaupungista kotiin kaikenmoista uutta tavaraa. Kodinhoitohuoneeseen mm. uuden maton Konstalle "tapettavaksi". Oli kylppärin oven edessä matto  kuin matto, Konsta heittäytyy sen kimppuun potkien ja purren. Ehkä tästäkin kuuluisasta tapahtumasta joskus kuvamateriaalia, yleensä sen seurauksena on naurunpyrähdyksiä jolloin ei kameraa ennätä hakea mukaan actioniin. 

Olohuoneen ikkunan alle löytyi myös hauska säilytyslaatikko. Ikkunan alle on pitkään ollut mietinnässä jotain mistä kissat näkisivät ulos ja jonka päällystä voisi tarpeen tullen käyttää pöytänä. Konsta otti paikan heti omakseen! Elli tuskin on boksia vielä huomannutkaan. 

Mitäs tuolla sitten säilytettäisiin?


Viikko sitten käytiin siellä rakkaiden ihmisten naimisissa. Juhlat oli hienot, hauskat, mahtavat ja sää oli kaunis kuin morsian. Antti nappasi onnistuneen urheilusuorituksen seurauksena sukkanauhan. Aluksi mietittiin kovasti, että mitähän me sillä, kunnes Elli nappasi sen mukaansa ja oli suuntaamassa riiustelureissulle. Ellillä oli siis jotain sinistä ja lainattua, sulho vain puuttuu! Ehkä parempi että puuttuukin, kollit kun harvoin pitää näistä leikatuista tytöistä.


Juhannusta odotellessa toivottelemme rauhallista ja rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Oi Elliä! Pukee ehdottomasti :)

    Konstalla on hyvät tähystelypaikat. Fiksu kissa. Kissat tuntuvat aina löytävän paikan, josta näkee. Tai jossa on korkeammalla kuin muut. Meillä hoksasivat, että arkkupakastimen päältä pääsee yläkaappien päälle. En oikein usko, että kovin helposti se tapahtuu, mutta siellä ne usein möllöttävät, katon rajassa.

    Hyvää juhannusta teille kaikille! Toivotaan hyviä ulkoiluttamiselle!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin mittailaan välimatkoja liesituulettimen päältä keittiön kaapistojen päälle... Vielä ei ole onneksi toteutettu :D Kiitos, juhannuksen matka suuntaa taas sinne "mummolaan"!

    VastaaPoista