maanantai 12. marraskuuta 2012

Seinäjoen näytelmissä 11.11.12

Oltiin pitkästä aikaa näytelmissä, oli kivaa!

Syy siihen miksi liian aktiivisesti ei olla nyt käyty näytillä on kasvava sertien määrä ja todellisuus siitä, että tämän reissun jälkeen pitää suunnata ulkomaille... saapa nähdä tuleeko se jonain päivänä tapahtumaan.

Seinäjoelle lähdettiin, koska paikalla olisi sukulaisia ja siitä hauskuudesta harvoin kieltäydytään. Sukulaiskissoja ei niinkään ollut mutta ihmisiä kylläkin. Kuten Seinäjoen näyttelyn tapoihin kuuluu, tapahtuu aina jotain jännää... Viimeksi hajosi auto ja Konstaa ajelutettiin ympäri kaupunkia taksilla. Tällä kertaa kuskin ominaisuudessa toiminut palvelija ajoi kauniisti räpsähtävään kameraan aamun matkalla... hiphuraa ja tikettiä odotellessa!

Raviradan näyttelypaikalla keskityttiin sitten itse asiaan ja hauskuutta aiheutti se, että tuomarimme oli kääntänyt arvostelujärjestyksen päälaelleen! Kerrankin Konsta pääsi tiskille melkein samantien. Tuomarina meillä oli Kristiina Rautio, joka sai Konstankin hienosti aisoihin. Meidän jätkällä oli taas kovasti asiaa, mutta kuten Kristiina sanoi "juttelee, mutta käyttäytyy". Ja pääsipä Konsta tuomarin halaukseenkin!

Aiemmin täällä ei ole kertoiltu arvostelusetelin sisällöstä, mutta koska se on aika oleellinen osa näyttelyä niin jaetaan nyt hieman sitäkin tietoa... Tyypiltään isokokoinen erittäin elegantti  ja korkeajalkainen. Pään profiili voisi olla pyöreämpi. Silmissä upea sininen väri. Turkki hitusen pitkä, mutta erittäin silkkinen. Hännässä hyvä muoto, voisi olla hieman pidempi. CAPIB:n nappasi yleisvaikutelmaltaan timmivartaloinen pavarotti! 

Näin marraskuussa kesäinen nurmikko ja voikukat on muisto vain...

Kiitos kivasta päivästä Senja, Jossu, Tiina, Kimi, Moko, Masi... ja muut! Kotona Konstaa odotti Elli, joka ei taaskaan piitannut mukana kantautuneista näyttelutuoksuista vaan otti kaverin reippaana vastaan.

6 kommenttia:

 1. Totta näyttely reissuilla aina tapahtuu..Kerran ennen navigaattoria eksyttiin ja pahasti, mä hyppäsin taksiin ja ukko ajo perässä näyttely alueelle,komee saapuminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, itseasiassa meille kävi vielä lähtiessä niin, että käännyin väärään suuntaan ja ajettiin turhaan 5km kunnes päästiin kääntymään takaisin. Että näin tutussakin kaupungissa...

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis ja arvonsa tietävä kisu!!

  VastaaPoista
 3. Konsta on komea, aivan upea! Onnea menestyksestä!

  Josko mää joskus vielä ton Karrkin kanssa... En tiedä, mitä Karrkki siihen sanoisi, mutta minusta on mukava tavata kissaihmisiä:)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kiitoksia. Paikoin näyttelyissä ajattelen että onkohan tämä meidän hommaa, mutta ei tuo jätkä nyt niin pahana kuitenkaan ole mitä joillekin voisi näyttää. Mulle sillä on kovasti askaa ja näyttääpä se ympäristö kiinnostavankin kun häkistä pitää kuikuilla ympäriinsä. Ehdottomasti Karrkin kanssa jokus kokeilemaan, tiedä mikä näyttelysankari siitä tulee esiin! Paras antihan siellä meillekin yleensä on sukulaiskissat ja niiden ihmiset :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Seinäjoen näyttelyissä oltiin mekin, mutta vain turisteina tällä kertaa. Onnea oikein kovasti! Voi Kristiina Rautio on hauska tuomari :)))) Ja eikun ulkomaanreissua suunnittelemaan :)
  -Blackie ja Helena-

  VastaaPoista