lauantai 13. lokakuuta 2012

Kotiutumista.


Tänne me sitten muutettiin, peltojen laitaan.


Muuttotohinat alkoi syyskuun loppupäivinä ja nyt on asusteltu uudessa kodissa jo parisen viikkoa...


Talo on täyttynyt vanhalla tavaralla ja pikku hiljaa uudellakin... Yksi Ikean reissukin mahtuu jo lokakuuhun. Rahaa paloi ja kasattavaa kertyi. Silti, parasta antia Ikeasta saatiin muutamalla eurolla...


iiiiiiik, hiiri


Eli ennen kuin ensimmäistä hiirtä (näitä on pari vielä jemmassa tulevaisuutta varten) oli kassista nostetukaan alkoi jo sen kantaminen, noutaminen, piilottaminen, painiminen. Ihan parhautta siis Konstan mielestä! Ei ole Ikean hiirtä voittanutta.


Kissat ovat kotiutuneet hyvin. Talossa on entiseen asuntoon verrattuna enemmän tilaa ja joskus on jopa hetkiä ettei meillä ole tietoa siitä missä kissat menevät! Selkeästi niillekin on löytynyt omia suosikkipaikkojaan.


Konstan löytää yleensä saunasta lauteiden alta (pahoittelut likaisesta viemäristä mutta jätkä oli niin pitkän huiskeana tässä kuvassa, että oli pakko julkaista).


Elli on ihastunut uuden keinutuolin aluseen, takkakin mukavasti joinain iltoina lämmittää vieressä.


Niin joo ja olisihan kissoilla ihan oma huoneensakin peteineen ja kiipeilytelineineen, mutta saa nähdä koska se alkaa maistumaan.

Olemme siis kaikinpuolin mielissämme joka iikka! Mitä nyt Elli vähän toivoo, että pääsisi uloskin niin kuin yleensä maalaismaisemissa, mutta siihen ei olla lähdetty... Katsotaan nyt ensin miltä maalla näyttäisi valjaskävelyillä ja saattahan olla, että ensi kesän projekteihin kuuluisi ulkotarhan rakentaminenkin!

6 kommenttia:

 1. Ihana talo, ihan mun lempi värinen:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kyllä täällä kissojen kanssa kelpaa asustella, toki se pimeys hiipii iltaisin ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana paikka ja talo:) ja terkut konstalle veli-poika Pekolta :-)

  VastaaPoista
 4. Onpas mukavaa! Kissat ovat ottaneet näköjään uuden talon hyvin vastaan, stressaantumatta. Hienon näköinen maisema, tuonne sopisi jokin muukin juoksentelemaan, hm hm :)

  Joskus naurattaa, kun meilläkin olisi tilaa, ja kaikki silti viettävät suurimman osan ajasta tiiviisti samassa tilassa. Ja kissat, varmaan 60 - 70 % ajastaan sohvalla ja uunin edessä pallilla :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille. Konsta lähettää terkkuja Pekolle, toivoo varmasti että Pekko pääsisi maistamaan Ikean hiirtä kans. Kyllä tuossa pelloilla varmasti saisi koiraakin juoksutella, ei ollenkaan huono idea ;) Kissat käyttävät isompia tiloja hyödykseen ravatessaan ympäriä taloa kilpaa (heräsin tähän mm. viime yönä). Muutoin sitten kokoonnutaan koko porukka olohuoneeseen kun rentoumisen aika tulee.

  VastaaPoista