perjantai 31. elokuuta 2012

Kiipeilytelineen korvike

"Mukava ja rentouttava syksyn alku kesän jälkeen..."
-Ja pah!


Ovat palvelijat menneet taas tekemään jotain neuvottelematta kissojensa kanssa! Kuka voi olla niin kamala, että myy kissoilta kodin tassujen alta?

Niin tässä nyt on vain päässyt käymään.


Eräänä päivänä yhtäkkiä yllättäen kodista kannettiin kaikki hupi ulos eli tärkeimpänä kiipeilytelineet. Miten nyt yläkerran ikkunasta pidetään silmällä naapurien koirien aamulenkkejä tai puskassa nököttävää varista? Eikä alakerrassa ole enää mitään mihin kirmata kun juoksee spurtteja ympärä asuntoa. Peditkin vietiin pois... Mutta sen voi aina kostaa nukkumalla palvelijoiden tyynyllä tai parhaassa tapauksessa naamalla. 

Seuraavana päivänä tulikin jo outo täti ottamaan kuvia meidän kodista. Ja mikä ihmeellisintä, kissat eivät saaneet poseerata näyttävästi kuvissa!

"Joutavanpäiväistä!" sanoo Elli.


"Ei se kiva täti edes vienyt meitä pois tästä hullunmyllystä...."


Kaiken tämän järkytyksen jälkeen kissoille on kerrottu, että kuukauden päästä muutetaan. Sitä ennen edessä on kuitenkin vielä yksi järkytys... Siitä ehkä enemmän kun palvelija itse osaa suhtautua asiaan. Vinkkinä annettakoon: ensimmäinen oikea hoitolaloma kissoilla kun palvelijat lomailevat etelän auringossa, APUA.

Summa summarum: 
Ei tässä kissana muutakaan vaihtoehtoa ole kuin omalla mielikuvituksella rakentaa oma kiipeilyteline. Tämän vuoksi Elli istui tänään pitkän tovin vitriinihyllyn päällä tähystellen joka suuntaan. 

"Pyh, ei siitä silti ollut yhtä hyvä maisemia kuin kiipeilytelineeltä!"

Palvelijan huomautus: Tämän kaiken tarkoitus on parantaa kaikkien lauman jäsenten elämänlaatua, pääsemmehän omakotitaloon! Mutta kuinkas tämän kissoille selität? Ehkä ymmärtävät sitten joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti